BLOG

Sou part del canvi!

Fes una pausa i dedicat un “oxytocin moment”, mirant aquest video que hem preparat les llevadores de Shantipartnatural amb fotografíes de naixements que hem tingut el gust d’acompanyar.

Llegir més

Neix a casa un germanet

Cada dia … moltes dones petites, en llocs petits, fent coses aparentment petites, Canvien el mon! Gracies preciosa Ona pel teu...

Llegir més

El Impacto de Nacer

Ibone Olza y Nils Bergman nos hablan sobre la importancia de los primeros minutos de vida, y de como afectan al cerebro del bebe las intervenciones en este momento tan delicado (parto prematuro, cesárea, inducción del parto, oxitocina, parto instrumental y la separación madre-bebe).

Llegir més

Charlas TEDx

Conoces las charlas TED?
En ellas puedes encontrar inspiración en muy dispares campos del saber.
Hemos seleccionado las más interesantes sobre parto y nacimiento.
Disfrútalas!

Llegir més
Loading

SUBSCRIU-TE !!!

Si t'agrada el nostre espai, no et perdis cap novetat! Llegeix la política de privacitat, introdueix aquí el teu nom i email i t'avisarem quan tinguem nova entrada.

Al clickar el botó de suscripció dones el teu consentiment per a que la teva informació personal sigui emmagatzemada per MailRelay i utilitzada per shantipartnatural.cat amb el propòsit únic d'enviar-te correus electrònics. Contacta'ns si vols accedir, corregir, limitar o eliminar la teva informació.

També ens pots seguir i compartir amb les teves amistats.
[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]