INSPIRA’T

HISTÒRIES DE PART

Trobareu alguns relats de parts naturals y de parts a casa que hem atès. 

En alguns relats, desprès de parlar la mare, hi ha el relat de la vivència de la parella. És important conèixer que senten els nostres acompanyants durant el naixement.

Veureu que estan escrits amb molt detall i amor !!!

Gràcies a totes les famílies que han escrit les seves vivències per a que altres les coneguin.

Y també gracies a totes les famílies que no estan aquí, però que ens van permetre en el seu moment compartir amb ells l’emoció del seu naixement.

Pots subscriure’t per anar rebent precioses històries!

Neix a casa un germanet

Cada dia ... moltes dones petites, en llocs petits, fent coses aparentment petites, Canvien el mon! Gracies preciosa Ona pel teu testimoni!

Llegir més
Setmana Mundial del Part Respectat 2020

Un regal preciós i emocionant que hem rebut en la Setmana Mundial del Part Respectat 2020. La posició de quatre grapes és ideal per facilitar el naixement. Tot i que en el vídeo no s’aprecia, la Dakota va venir al món gran i amb el puny per davant, ja reivindicant el...

Llegir més
Naixement de l’Àngel a casa

Desprenem alegria i felicitat… ens estimem! He tingut dos fills, dos parts molt diferents. L’Edgar és el meu primer gran amor, però em quedo amb el part de l’Àngel. Ho repetiria un milió de vegades!
Com a casa, enlloc!

Llegir més
Nacimiento de Liam

De pie, agarrada a un fular que colgaba del techo, noté como me rendía confiada a mi naturaleza de mamífera.

Llegir més
Hola, soy Eloy!

No fue una horita corta. Aún así … Nadie miró con miedo mi cicatriz de la anterior cesárea de mamá.

Llegir més
Totes les dones que  hem tingut parts màgics, inspiradors, desafiants i gratificants, estem obligades a explicar-ho a les demés dones.

Entre totes hem de trencar mites i desterrar les pors, perquè estem preparades per parir.

Renovem els pensaments, allunyem fantasmes i recuperem la confiança en el nostre cos, aliant-nos amb el dolor i deixant-nos fluir, en profunda connexió amb el nostre interior i amb el nostre bebè.

Qui ha viscut un part lliure i respectat, sap després del que és capaç… de TOT.

És una de les experiències de la vida més renovadora, sanadora i pura. És una pena perdre-la i més per aquesta por bloquejant i falsa, creada patriarcalment i alimentada per mites sense evidencia científica, però que perillem d’escollir còmodament i creure’ls infantilment.

Ha arribat el moment que entre totes hem de treure a la llum tota la veritat sobre el part i el naixement.

Quan una dona dóna a llum amb el seu propi poder i troba el seu ritme, les seves postures, els seus sons i el seu moviment de part, es transforma en una dona diferent. És una dona empoderada, que repercuteix en una criança empoderada i en una família i societat empoderades, de l’energia de l’apego, de la tendresa i de l’amor, fora del model social de patriarcat, de submissió i de subordinació.

Tot està dins nostre, tot del que som capaços, que és inimaginable.

La mateixa experiència que vivim parint, la viu el nostre bebè naixent: lliure o sotmesa, càlida o freda, en pau o en maltractament, en fusió o en desemparament, però per cadascun dels nostres bebès, serà única e irrepetible, com ho va ser per cadascú de nosaltres al néixer.